Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Corina Chiriac, imagini nemaivăzute cu Dumitru Fărcaș. "Nu voiam să spun niciodată aceste cuvinte"

Corina Chiriac, imagini nemaivăzute cu Dumitru Fărcaș. „Nu voiam să spun niciodată aceste cuvinte”

Celebra solistă de muzică ușoară Corina Chiriac a dat publicității imagini de colecție cu legendarul taragotist Dumitru Fărcaș. Artista și-a amintit și de unul dintre cele mai frumoase momente pe care le-a trăit alături de el.

De Dana Aramă,

 

Corina Chiriac și-a amintit de cel care a fost Dumitru Fărcaș. renumita cântăreață de muzică ușoară a făcut publice, în mediul online, câteva fotografii nemaivăzute, dintr-un turneu pe care l-a făcut alături de reputatul taragotist în America, înainte de Revoluție din 1989.

„Era anul 1988, la sfârșit de octombrie, când eu, Maria Ciobanu, Florin Piersic și Dumitru Fărcaș ajungeam în fine, după un voiaj foaaarte lung la Los Angeles, în California. Aceste cîteva fotografii sunt de atunci, de la un concert susținut în jurul zilei de Sfântul Dumitru…
Ce repede au trecut 30 de ani… Și ce rău îmi pare că ai plecat și tu Mitrule Maestrule și Minunatule…
Nu voiam să spun niciodată aceste cuvinte… dar Bunul Dumnezeu să te ierte și să te odihnească !
Condoleanțe familiei și nouă tuturor care devenim mereu mai singuri și mai săraci…”, a povestit Corina Chiriac.

 

Dumitru Fărcaș a murit la 80 de ani. A impresionat lumea cu taragotul lui

Dumitru Fărcaș a încetat din viață marți, 7 august 2018, la vârsta de 80 de aniDumitru Fărcaș va fi înmormântat cu onoruri militare, la casa părintească din comuna Groși din Maramureș. Ceremonia funerară va avea loc, joi, la Casa Studenților din Cluj-Napoca, începând cu ora 11.

Un român n-a știut că a câștigat 3,7 milioane de euro la loto! Cum a aflat întâmplător, după trei săptămâni
Recomandări

Un român n-a știut că a câștigat 3,7 milioane de euro la loto! Cum a aflat întâmplător, după trei săptămâni

A fost unul dintre cei mai cunoscuți artiști populari din România și cel mai mare taragotist din țară. Una dintre cele mai cunoscute melodii ale sale este cea care a fost genericul emisiunii Tezaur Folcloric.

În luna mai, Dumitru Fărcaş a fost decorat de preşedintele Klaus Iohannis, care  i-a oferit Ordinul Naţional „Serviciu Credincios în grad de cavaler.

În vara anului 2014, Dumitru Fărcaş a rămas fără taragot, după ce acesta i-a fost furat dintr-un microbuz parcat în faţa Ateneului Român, astfel că artistul nu a mai putut cânta la spectacolul aniversar al lui Gheorghe Zamfir.


Citește și: INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ. Justiția s-a prins cum face Dragnea jr bani în vremea molimei. A redus efectivele de porci, a adus carcase și nu le-a mai plătit! Executat de instanță pentru „țeapa” de 1,5 milioane de lei  


 

Close
Închide
  Close