MENIU CAUTĂ
31 Mar. 2018 10:46

Cu ce a plecat Iulia Vântur din România în India. Nici prin gând nu-ți trecea că a luat așa ceva cu ea

Distribuie

Iulia Vântur a dezvălui ce obiecte de suflet a luat cu ea atunci când a decis să se mute în India, țara iubitului ei, actorul bollywoodian Salman Khan.

Prezentatoarea de televiziune Iulia Vântur s-a stabilit de câțiva ani în India, țara în care locuiește cel despre care se spune că este iubitul ei, starul bollywoodian Salman Khan.

În India, vedeta a reușit să se impună ca model și cântăreață, bucurându-se de aprecierea publicului de acolo. De altfel, la începutul acestui an, Iulia Vântur a scos un nou single, de care este foarte mândră.

Puțină lume știe cu ce obiecte de suflet a plecat Iulia Vântur din România atunci când a decis să se mute în India. Într-un interviu pentru revista Viva, Iulia Vântur dezvăluia ce anume a luat cu ea departe de meleagurile natale.

„Mi-am luat o iconiță, o cărticică de rugăciuni și aproape tot dressing-ul”, mărturisea Iulia Vântur.

Întrebată dacă are de gând să rămână definitiv în India, Iulia Vântur a menționat:

„Atâta vreme cât voi fi fericită în India, voi trăi aici”.

Iulia Vântur a dezvăluit și cum se descurcă cu limba hindi.

„Înțeleg hindi, însă am rețineri să vorbesc limba pentru că știu că nu o stăpânesc, încă. Muzica m-a ajutat să învăț limba, cuvinte, expresii, în special pronunția. Asta a fost provocarea mea – să cânt, oamenii să se bucure de muzică, de versuri, să nu fie deranjați de un cuvânt pronunțat incorect. Și cele mai frumoase complimente au venit din partea unor persoane care m-au auzit, neștiind cine cântă, și au jurat că sunt indiancă. Asta a fost recompensa pentru mine, am știut că efortul meu de a pronunța fiecare sunet corect n-a fost în zadar. Primele cuvinte au fost salutul ”namaste”, ”shukryia” – mulțumesc, ”mudje pani chahie” – vreau apă (n.r. râde) ”kya hua” – ce s-a întâmplat, ”kuch nahi” – nimic, ”mera dost” – prietenul meu, ”abhi ”- acum”, a explicat fosta prezentatoare de televiziune.


Citește și: Previziuni Urania pentru perioada 31 martie – 6 aprilie 2018. Luna Plină în Balanță


 

Citește mai multe despre India și obiecte pe Libertatea.

Comentarii