MENIU CAUTĂ
24 Iul. 2017 18:45

Cu ce suvenir au plecat cei veniți la priveghiul Denisei Manelista. „Așa va rămâne în amintirea tuturor”

Distribuie

Mulți dintre olegii de breaslă ai Denisei Manelista au fost la priveghi la capela unde este depus trupul neînsuflețit al acesteia.

Trupul neînsuflețit al Denisei Răducu, pe numele ei de scenă Denisa Manelista, este depus la capela Cimitirului Bellu Ortodox din Capitală. Cântăreața, care a încetat din viață la vârsta de 27 de ani, va fi înmormântată marți, 25 iulie, la Vâlcea.

La capela unde este depus trupul neînsuflețit al Denisei Manelista, care ajunsese să cântărească 23 de kilograme în ultimele zile de viață, au venit mulți colegi de breaslă, dar și admiratori și oameni obișnuiți care au dorit să-i aducă un ultim omagiu celei dispărute prematur.

Colegii de breaslă ai cântăreței, care au venit la priveghi, au primit, se pare, câte un suvenir, o fotografie cu Denisa Manelista, după cum a spus Minodora la o emisiune de televiziune.

„Aceasta este o fotografie pe care am primit-o la ieșire, acolo. Așa va rămâne în amintirea tuturor. Fata cu zâmbetul pe buze”, a spus Minodora , care a fost sfâșiată de durere la căpătâiul Denisei Manelista.


Citește și: Reacția Danielei Gyorfi după moartea Denisei Manelista. Ce a transmis vedeta


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Încăierare în Parlament, între un deputat de la Putere şi unul din Opoziţie
Comentarii