MENIU CAUTĂ

Cum arăta Dana Săvuică în copilărie. Nici c-o recunoști

Distribuie

Cum arăta Dana Săvuică în copilărie este greu de recunoscut chiar și de către cei mai înfocați admiratori.
Dana Săvuică a fost și este una dintre cele mai frumoase femei din România. Cu toate acestea, așa cum arăta în copilăria sa cu greu își poate da cineva seama că este vorba despre una și aceeași persoană.

Cum arăta Dana Săvuică în copilărie. Duce dorul vremurilor de demult

Astăzi blondă super sexy, fost model și o femeie care atrage bărbații ca un magnet, Dana Săvuică este total diferită de cum arăta pe vremea când era doar o copilă alintată de părinții săi.

Dana Săvuică în copilărie

Dana Săvuică în copilărie

Era brunetă și foarte zvăpăiată, așa cum se poate observa și din imaginile de arhivă pe care vedeta le-a făcut publice, de pe vremea când își petrecea copilăria în sri lanka, împreună cu părinții săi.

Dana Săvuică în copilărie, alături de părinții săi

Dana Săvuică în copilărie, alături de părinții săi

„Mă uit acum pe geam la iarna aceasta și îmi aduc aminte cât de mult îmi doream să mă joc în zăpadă de Crăciun și de ziua mea (23 ianuarie) cu mulți ani în urmă, când trăiam în Sri Lanka unde Moș Crăciun venea călare pe elefant și brazii erau din plastic.

Și totuși, amintiri foarte frumoase cu sărbători alături de sora mea, părinții mei, prietenii sinhalezi , profesoarele de la Școala Internațională și amicii mei, iugoslavii Mimi si Miki Bogicevici.

Sărbatorile se petreceau la ambasadă, mama pregătea mâncare românească, iar eu și tata făceam spectacole în care cântam și dansam. Ce vremuri….”, și-a amintit Dana Săvuică.

Citește mai multe despre Copilarie și Sri Lanka pe Libertatea.

Comentarii