Mergi direct la conținut »
Cum arăta soția lui Marius Moga când nu se vopsea și purta breton!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Cum arăta soția lui Marius Moga când nu se vopsea și purta breton!

Relația cu Marius Moga și asemănarea cu fosta lui iubită, Iulia Vântur, i-au sporit Biancăi Lăpuște nororietatea în urmă cu câțiva ani.

De Andreea Archip,

Publicul a cunoscut-o pe actuala doamnă Moga pe vremea când era blondă. Anul trecut, ea a optat pentru o schimbare de look, devenind șatenă. Perioada a coincis cu căsătoria civilă cu celebrul compozitor, dar și cu sarcina, vedeta devenind, în toamna anului trecut, pentru prima dată mamă de fată.
Indiferent de nuanța podoabei capilare, consoarta lui Marius Moga are trăsături frumose. Aceste lucruri se pot observa și într-o fotografie mai veche, pe care Bianca Lăpuște a postat-o pe o rețea de socializare. Ea apare alături de o prietenă și are o coafură total diferită față de cea etalată în ultimii ani. În acea perioadă, Bianca nu se vopsea, avea părul mult mai lung și purta breton.

BIANCA LAPUSTE_BRETON
În această perioadă, tânăra mămică se află în concediu de creștere a bebelușului, ea urmând să revină pe micul ecran la aproximativ un an de la naștere. Fetiția poartă numele de Maria Elisabeta, iar Bianca și Marius o alintă Marie Elize sau Liz.

Foto: Facebook.

Close
Închide
  Close