Margareta Pâslaru a postat, recent, pe pagina sa personală de Facebook o fotografie realizată în urmă cu 10 ani, în care apare alături de Cătălin Măruță și de Bogdan Pavlică, realizator la Radio România Actualități și fost coleg al lui Virgin Ianțu în trupa „The 50’s”.

„În 2007 am fost onorată cu Premiul de Excelenţă pentru întreagă activitate, de până atunci, la Premiile Radio Romania Actualitati”, a scris, pe Facebook, Margareta Pâslaru.

Cu aproape 60 ani de activititate artistică în spate, Margareta Pâslaru a făcut istorie cu melodiile”Diamant fermecat”, „Glasul roțiilor de tren”,  şi „Lasă-mi toamnă, pomii verzi”, dar și cu rolurile de excepție în filme precum ”Fumatul strict oprit” (1961), ”Omul din umbră la soare” (1964), ”Mens sana in corpore sano” (1965), ”Împușcături pe portativ” (1967), ”BD la munte și la mare”, interpretă vocală „La Marea Neagră” (1971), ”Veronica” (1972), ”Veronica se întoarce” (1973), ”Expresul de Buftea” (1979) sau ”Moartea domnului Lăzărescu” (2005).

Bogdan Pavlică a făcut istorie alături de Ianţu

Prezentator muzical la Radio România Actualităţi, fost membru al grupului The 50s, Bogdan Pavlică a făcut istorie alături de Virgil Ianţu şi Răzvan Vasilache (băiatul fostului mare compozitor şi pianist român Vasile V. Vasilache), dar şi de Marcel Matache.

„The 50s” a fost trupa de acompaniament a lui Ştefan Bănică Jr.

Fotografia postată pe Facebook de Margareta Pâslaru e făcută de pe vremea când Palica a prezentat Premiile muzicale Radio România Actualităţi.

Îl mai recunoașteți? Cum arată acum un celebru milionar român, după operații estetice și efecte speciale :D
GSP.RO

Îl mai recunoașteți? Cum arată acum un celebru milionar român, după operații estetice și efecte speciale :D

Horoscop 15 decembrie 2019. Gemenii pot ieși din rutina propriilor temeri
HOROSCOP

Horoscop 15 decembrie 2019. Gemenii pot ieși din rutina propriilor temeri