Mergi direct la conținut »
Dana Nălbaru dă detalii despre soțul ei. "Trebuia să mă întâlnesc cu Dragoș și s-a întâmplat"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Dana Nălbaru dă detalii despre soțul ei. "Trebuia să mă întâlnesc cu Dragoș și s-a întâmplat"

Dana Nălbaru dă detalii despre soțul ei. „Trebuia să mă întâlnesc cu Dragoș și s-a întâmplat”

Dana Nălbaru a vorbit, într-un interviu, despre partenerul ei de viață și despre familia lor.

De Dana Aramă,

Dana Nălbaru formează un cuplu de invidiat alături de actorul Dragoș Bucur.

Întrebată cum a reușit să aibă încredere în Dragoș, vedeta a răspuns:

„Pur și simplu. Lucrurile se întâmplă pentru că trebuie să se întâmple. Pentru cinici ar putea să pară o naivitate. Pentru mine nu este așa.

Trebuia să mă întâlnesc cu Dragoș și s-a întâmplat. Este o relație dintre doi oameni care rezonează dincolo de cuvinte, subtil. Iar asta am simțit-o din primul moment în care l-am cunoscut, de la prima privire”.

Artista a dezvăluit și cum au schimbat-o cei trei copii.

„Sofia, care a venit prima, m-a învățat să fiu mamă, să înțeleg ce înseamnă acest tip de iubire, ce înseamnă să dăruiești absolut tot și să poți să îți dai viața pentru cineva. Din prima clipă am simțit așa. Iar sentimentul acesta crește o dată cu ea.

Apoi a venit Kadri care a deschis alt sentiment în mine. După Sofia nu mai credeam că voi mai iubi vreodată un copil ca pe ea. Dar Kadri mi-a demonstrat contrariul.

Supraviețuitor al Holocaustului, Leonard Zaicescu își povestește viața, spaimele și speranțele
Recomandări

Supraviețuitor al Holocaustului, Leonard Zaicescu își povestește viața, spaimele și speranțele

Roxana a venit după Kadri, iar ea a deschis o altă cămăruță în sufletul meu. A venit cu o altă lumină, este curcubeică. De la ea am învățat ce înseamnă puterea și răbdarea adevărate”, a mărturisit Dana Nălbaru pentru life.ro.

Dragoș Bucur este un cunoscut actor din țara noastră. Dragoș Bucur formează una dintre cele mai frumoase familii alături de cântăreața Dana Nălbaru. Cuplul are trei copii, doi biologici: Sofia și Kadri, și unul înfiat – Roxana.

Close
Închide
  Close