MENIU CAUTĂ
22 Sep. 2015 08:18 , de Madalina Ciodaru Burada

Daniela Crudu, PRIMUL SĂRUT la ”Burlăcița”. S-a întâmplat în aer liber | FOTO

Distribuie

Totul se întâmplă în timpul unei întâlniri private pe care pretendentul reușește să o obțină după o confruntare pe terenul de golf. Aceasta pare a fi noua strategie a Danielei de a afla cine o dorește cu adevărat. „Burlăcița” va invita mai mulți bărbați la o întâlnire și îi va supune unor teste la finalul cărora cel învingător va avea parte de o întâlnire între patru ochi cu cea pe care vrea să o seducă.
O lecție de gătit va fi totodată și prima testare. Doi concurenți trebuie să o convingă pe Daniela că stăpânesc arta culinară, iar cel care dovedește abilități de chef va lua masa doar în compania ei. Totodată, „Burlăcița” va afla detalii despre viața pretendenților săi, iar unele aspecte o vor pune serios pe gânduri.
Altfel, Cruduá pare îndrăgostită până peste cap, dacă e să luam după imaginile pe care le-a publicat pe Facebook, zilele trecute, şi în care apare alături de un bărbat misterios. Daniela Crudu apare, în două imagini, în braţele unui bărbat misterios. Bruneta, protagonistă a show-ului „Burlăciţa”, nu a dezvăluit identitatea noului iubit, dat fiind faptul că show-ul încă nu s-a terminat. „Noi gandim la fel, simtim la fel”, este descrierea pe care a făcut-o ea imaginilor.
 
 

Comentarii