MENIU CAUTĂ
01 Feb. 2018 12:43

Daniela Gyorfi, despre întreruperea de sarcină. A avut un copil cu un bărbat care nu dorea să-și întemeieze o familie

Distribuie

Daniela Gyorfi a făcut o întrerupere de sarcină pe vremea când era foarte tânără. Bărbatul cu care forma un cuplu la vremea respectivă nu doarea să-și întemeieze o familie.

Cântăreața Daniela Gyorfi formează un cuplu cu George Tal, cel alături de care pare să-și fi găsit liniștea și împreună cu care are o fiică pe nume Maria.

Daniela Gyorfi a fost căsătorită o dată și a avut, în trecut, și o relație cu un bărbat care nu dorea să-și întemeieze o familie. ba mai mult decât atât, în urma relației cu acesta din urmă, artista a ajuns să facă avort. Se întâmpla în anul 1989 și avea doar 21 de ani.

„El nu voia să rămânem împreună, așa că am hotărât cu mama că așa este cel mai bine. Dacă se năștea copilul acela, ar fi avut foarte mult de suferit. Mai mult că sigur se făcea un scandal de presă imens.

Decât să îl părăsești în maternitate, să-l vinzi sau să-l omori, mai bine faci avort. Nu este posibil să naști un copil și mai apoi să-l omori.

Dacă se întâmplă să rămâi gravidă și nu vrei acel copil, fă avort, dar nu crimă! Oricum, indiferent de motivele care te-au determinat să iei decizia de a avorta, rămâi traumatizată pe viață', a povestit Daniela Gyorfi, care n-a putut ține legătura cu tatăl său, într-un interviu pentru revista Tango.


Citește și: ANALIZĂ / Alba-neagra cu Declarația 600. Vrei, nu vrei, statul tot îți ia banii. Haosul continuă în sistemul fiscal


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Încăierare în Parlament, între un deputat de la Putere şi unul din Opoziţie
Comentarii