MENIU CAUTĂ
12 Oct. 2018 18:13

Daniela Gyorfi nu are inhibiții. Apariţie incendiară fără lenjerie intimă, în direct la tv

Distribuie

Daniela Gyorfi și soțul ei au fost invitați în cadrul emisiunii de la Kanal D, iar artista a șocat pe toată lumea atunci când a spus că nu poartă lenjerie intimă.

„Tot aşa sunt. Cum m-ai cunoscut. Dacă mi se duce rochia după mine ne-am nenorocit. Dacă cedează ceva de pe mine.. Stau cuminte. Cu picioarele aşa, lipite.”i-a mărturisit Daniela moderatoarei, în direct.

„Important e să fiu eu mulţumit.”, a adăugat George Tal.  „Când am cunoscut-o am fost puţin şocat şi am observat din prima că nu are chiloţi, dar a fost interesant”a mai spus soţul artistei, despre obiceiul ei. Interpreta a spus spre final că mai poartă chiloţi din când în când.

Recent, Daniela Gyorfi a trecut prin momente de panică înainte de un concert pe care trebuia să îl susțină în Spania. Artista a rămas fără hainele de scenă și a fost nevoită să cânte cu ceea ce era îmbrăcată în acel moment.

Citește și

Caz cutremurător în București! Un bărbat se dădea drept medic ginecolog și acum este suspectat că a violat 17 femei! Așa zisele consultații erau transformate în clipuri porno

 

Citește mai multe despre lenjerie intimă pe Libertatea.

Comentarii