MENIU CAUTĂ

Daniela Gyorfi nu mai doarme în același pat cu George Tal. Artista a dezvăluit motivul

Distribuie

Daniela Gyorfi nu mai doarme în același pat cu George Tal. Invitată la o emisiune de televiziune, cântăreața a explicat care este motivul pentru care ea și partenerul său de viață dorm separat.

Daniela Gyorfi este una dintre cele mai nonconformiste vedete din showbiz-ul românesc. Este prezentă de foarte mulți ani pe scena artistică din România, iar în plan personal formează un cuplu cu George Tal. Cei doi au împreună o fetiță scumpă foc, pe nume Maria.

Câântăreața a fost invitată la show-ul „Agenția VIP”, de la Antena Stars, acolo unde artista a făcut câteva dezvăluiri neașteptate din relașia sa de cuplu.

 

Daniela Gyorfi nu mai doarme în același pat cu George Tal. „Eu dorm cu Maria”

„El a zis la 2k1 că vrea să facă sex în trei. Cred că a dormit în casă atunci, nu ştiu ce a făcut. Noi nu dormim împreună. Eu am mai multe camere. Eu dorm cu Maria şi el doarme separat. George sforăie.

Eu nu am aşa fantezii. Eu de când mă ştiu am fost o tipă mai sportivă. Mi-au plăcut bărbaţii care să arate bine. Nu am dus lipsă de nimic. În general am fost o tipă care am făcut cam ce am vrut”, a declarat Daniela Gyorfi.

Citește mai multe despre george tal și Familie pe Libertatea.

Comentarii