Mergi direct la conținut »
Declarația năucitoare a Oanei Lis. "Am fost influencer de acum 20 de ani, de când m-am cuplat cu un bărbat mai în vârstă decât mine"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Declarația năucitoare a Oanei Lis. "Am fost influencer de acum 20 de ani, de când m-am cuplat cu un bărbat mai în vârstă decât mine"

Declarația năucitoare a Oanei Lis. „Am fost influencer de acum 20 de ani, de când m-am cuplat cu un bărbat mai în vârstă decât mine”

Oana Lis a comentat despre influenceri pe contul său de socializare, afirmând, în glumă, că a fost și ea, fără să-și dea seama, unul, în urmă cu ani, când s-a cunoscut cu Viorel Lis.

De Dana Aramă,

Oana Lis este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde postează foarte des tot ce îi trece prin minte.

De data aceasta, partenera de viață a lui Viorel Lis, fostul primar al Bucureștiului, a comentat despre influenceri și despre cum a fost chiar ea unul fără să își dea seama, în urmă cu mulți ani, atunci când l-a cunoscut pe Viorel Lis.

„Văd că au năpădit influencer-ițele România în ultimii 3 ani… și unele…  ciudat și neloial față de public… prezintă un stil de viață pe care nu și-l permit…E ca și cum eu, care momentan conduc un F…, v-aș învăța cum se circulă cu un B..? Și mă gândeam pe ce aș putea fi și eu infuencer!??… Și mi-am dat seama că eu (fără să vreau) am fost influencer de acum 20 ani, de când m-am cuplat cu un bărbat mult mai în vârstă decât mine… și atunci am fost bârfită, condamnată, jignită…?

Păi între timp am observat că există un gen de femei care umblă cu moși!!!… Bine, fiecare are motivul ei… eu, pentru că îmi căutam figură parentală… pentru că Vio nu a fost niciodată bogat…? Eu nu le judec, ar fi culmea să o fac tocmai eu, e facil și confortabil să ai un “papi” care să-ți plătească facturile… Bine, ele o fac mai pe ascuns așa… dar se știe fenomenul!!! Ar trebui să-mi dea și mie aceste fete 10% pentru idee… ziceți și voi, păi nu!???”, este mesajul transmis de Oana Lis în mediul virtual.


Citește și: REPORTAJ: Oamenii care nu lasă tradiția și credința să piară: “Nu e greu să lucrezi cu copilul când îl apropii de Dumnezeu”/ VIDEO


 

Close
Închide
  Close