MENIU CAUTĂ
27 Iun. 2018 12:15

Declarație șocantă despre Victor Slav. „Pozează în victima societății. Scopul lui este meschin”

Distribuie

Victor Slav este aspru criticat după separarea de Bianca Drăgușanu.

După despărțirea dintre Bianca drăgușanu și Victor Slav, părererile au fost împărțite. Unii i-au luat apărerea prexzentatoarei de televiziune, în timp ce alții au fost de partea lui Victor Slav.

Victor Slav a fost compătimit de fani după despărțirea de Bianca Drăgușanu, cu atât mai mult cu cât acesta și-a făcut imediat o nouă relație, în timp ce el nu, preferând să se dedice fiicei lor, Sofia Natalia.

Acum, potrivit click.ro, o sursă din anturajul celor doi face dezvăluiri șocante despre prezentatorul de televiziune.

„S-a despărțit de Victor pentru că nu mai avea o viață bună cu el. Dintr-o dată, Victor Slav pozeză în victima societății. S-a transformat brusc în bărbatul bun și tăticul perfect și a început acum să posteze fotografii cu Sofia pe rețelele sociale. Însă, scopul lui este unul meschin: vrea să arate lumii că el este preocupat de Sofia, iar că Bianca se distrează la mare cu iubitul, vezi Doamne! Din păcate, adevărul este altul și este foarte dureros. Victor nu prea are timp să stea cu propriul copil, din cauza faptului că este mai interesat de aspectul fizic și preferă să stea la sala de forță sau să iasă cu prietenii lui. Acasă era total absent, nu putea să aibă grijă de Sofia”, a afirmat sursa respectivă.

'Nu se pune problema unui proces, pentru că Bianca nu se opune în ceea ce privește drepturile de tată ale lui Victor. Ba, din contră, Victor nu și-o permite pe Sofia din nici un punct de vedere”, a mai spus aceeași sursă.

Bianca Drăgușanu a apărut pentru prima oară la TV în urmă cu ani, la emisiunea Din Dragoste, pe care o prezenta Mircea Radu. A devenit cunoscută în lumea mondenă după ce s-a aflat de relația sa cu designerul Cătălin Botezatu. Ulterior, a avut o relație cu fostul fotbalist Adrian Cristea. Bianca drăgușanu a fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp, cu Victor Slav. După ce și-au reînnodat relația, din povestea lor de dragoste a rezultat o fetiță, Sofia Natalia. Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit din nou de curând. În prezent, vedeta de televiziune și-a găsit liniștea în brațele unui tânăr plin de bani, Tristan Tate.


Citește și: CORESPONDENȚĂ DIN ITALIA/ Una dintre cele mai moderne nave militare din lume a fost lansată la apă. E spital mobil, centrală electrică plutitoare și produce apă potabilă!


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 20 februarie 2019
Comentarii