MENIU CAUTĂ
15 Aug. 2018 09:04

Delia, jignită în ultimul hal. Cum a răspuns artista după ce a fost criticată. “Ești foarte idiot “

Distribuie

Delia, jignită în ultimul hal de unul dintre fani. Acesta a sfătuit-o pe vedetă să nu mai pozeze pentru anumite publixații, pentru că a ...îmbărânit.

„Nu mai știi cum să te zbați pentru like-uri… ce ai fost și ce ai ajuns… erai mai frumoasă și mai naturală pe vremea când cântai cu Nick… acum nu vrei să accepți că fiecare om, ca și tine de altfel, îmbătrânește”, i-a scris fanul, pe Instagram.

Delia i-a răspuns dur  și nu am mai ținut cont de nimic.  „Deci să nu mai pozez în reviste… că tre să accept că îmbătrânesc'!?! Zi-mi exact ce să fac să fiu naturală' înapoi. Să nu mă mai epilez? Să mă spăl pe dinți e ok? Să las mult sebum pe frunte… asa să lucească frumos, ca pe vremuri? Să-mi pun niste ștrampi' așa ca pentru vârsta mea… înaintată? Să-mi cumpăr un baston?Oricum… deci să nu mai pozez!;)))) că-s bătrână și nu e ok… să pozam bătrâni! Ești foarte idiot! Incredibil de idiot!!!! ?”, i-a scris Delia, pe Instagram.

Citește și

Specialiștii au „tradus' pentru Libertatea gesturile „bărbatului în alb', care ar fi coordonat intervenția jandarmilor. „Lacrimogene!'

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 18 februarie 2019
Comentarii