MENIU CAUTĂ

Diana Cavallioti a primit premiul pentru Cea mai buna actriță, în filmul “Ana, mon amour”, la Gala Premiilor UCIN 2018

Distribuie

Diana Cavallioti a primit premiul pentru "Cea mai buna actriță", în filmul “Ana, mon amour”, la Gala Premiilor UCIN 2018, eveniment organizat luni, 28 mai. Actrița nu a fost însă prezentă la eveniment pentru a-și ridica premiul.

Peste 500 de persoane participă la evenimentul la care vor fi desemnați cei mai buni dintre cei buni, actori, actrițe, regizori, scenariști, scenografi: Gala Premiilor UCIN 2018.

Ediția din acest an, prezentată de Manuela Hărăbor, se anunță una plină de suprize. Printre invitatii confirmati la gala se numără: Mirela Zeta, Dragoş Buliga, Gabriel Fătu, Ana Ularu, Dan Nuțu, Ioana Flora, Vlad Păunescu, Anca Turcaşiu, Aurelian Temişan, Mihai Mărgineanu, Cristian Iacob, Adriana Trandafir, Cristina Juncu, Ozana Barabancea, Eniko Georgescu, Iuliana Marciuc, Raluca Moianu, Lari Giorgescu, Adrian Nour şi Ministrul Culturii George Ivaşcu.

Cine este Diana Cavallioti

Diana Cavallioti s-a nascut la 19.05.1986, a studiat la liceul Dinu Lipatti si apoi la sectia actorie din cadrul UNATC intre 2004-2008. A absolvit în 2008 U.N.A.T.C. ”I.L. Caragiale” București, Facultatea de Teatru, specializarea Arta Actorului, la clasa prof. univ. dr. Florin Zamfirescu. E cunoscuta publicului pentru rolul din Amintiri din epoca de Aur-2 si pentru rolul Irinei Dragan din serialul „Cu un pas inainte”.

 

Citește și

ANALIZĂ | Ce consecințe economice ar putea suporta România în cazul mutării ambasadei la Ierusalim

Citește mai multe despre diana cavallioti pe Libertatea.

Comentarii