Mergi direct la conținut »
Dj-ul de radio Claudiu Cîrțână și-a făcut nunta la un mare festival rock!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Dj-ul de radio Claudiu Cîrțână și-a făcut nunta la un mare festival rock!

Dj-ul de radio Claudiu Cîrțână și-a făcut nunta la un mare festival rock!

De Florian Gheorghe,

Prezentator a cărui voce este mai cunoscută decât însăși imaginea, prin intermediul multor producții publicitare dar mai ales prezenței în eterului național, prim dj al Rock FM Claudiu Cîrțână și-a făcut nunta la..festivalul rock pe care l-a prezentat.

În weekend, lucrurile s-au potrivit atât de bine pentru
Claudiu Cîrțână , prezentatorul ”de serviciu” al singurul post rock FM românesc. Dj-ul a îmbinat și utilul și plăcutul, în aceeași zi însurându-se la Casa de căsătorii de pe lângă Primăria din Chitila, dar și petrecând alături de cei dragi la Old Black s, cel mai mare festival rock al anului pentru bucureșteni, manifestare al cărei prezentator a fost pe toată durata sa.

FOTO: Ana i-a spus ”Da” lui Claudiu Cârțână (Rock Fm) înaintea festivalului rock Old Blacks

Alături de Ana, cea care i-a devenit soție, Costel Andrei (solistul trupei Iedera) și Anamaria (care le-au devenit nași), de asemenea, cu câțiva prieteni, cu toții s-au petrecut ”ca la nuntă”, la festivalul găzuit de un mare club de vară din Capitală, printre cei aproape 1000 de spectatori prezenți la evenimentul muzical de tradiție. Vestea s-a dus repede iar mirii au fost nevoiți să împărtășească fericitul eveniment și publicului care a salutat rockerește decizia celor doi .

Până la clasica petrecere de nuntă, când Ana va îmbrăca rochia de mireasă iar Claudiu ținuta de ginere, cei doi și invitații lor, au petrecut pe muzica celor de la Trupa Zero, Iedera, Cuibul, Kunnistra, Berzerk dar mai ales Zdob și Zdub și al lor succes ”Nunta extremală”

CITESTE SI:
La 37 de ani, Connect-R ni se descrie fix ca un copil: «Știu să desenez, imit, mi-e frică de întuneric și de șerpi»

Close
Închide
  Close