Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Dorian Popa a dat din casă și a spus cât au câștigat Lora și iubitul ei, la Asia Express. Artista i-a răspuns imediat

Dorian Popa a dat din casă și a spus cât au câștigat Lora și iubitul ei, la Asia Express. Artista i-a răspuns imediat

Dorian Popa și Lora sunt doi dintre artiștii care au participat în primul sezon Asia Express. Recent, Dorian a dat din casă și a declarat că interpreta și iubitul ei, Ionuț Ghenu, ar fi încasat o mică avere de pe urma acestui proiect.

De Livia Lixandru,

„Recunoaște că ai luat 100.000 de la Asia!”, i-a spus Dorian Popa fostei sale colege de emisiune. Artista i-a răspuns imediat: ”Asta, da! Așa e”, potrivit Cancan.

În sezonul 2, Asia Express, Bianca Drăgușanu ar fi primit cea mai mare sumă de bani. Blondina a câștigat 20.000 de euro pentru o apariție extrem de scurtă în emisiune.

În această toamnă s-a dat startul sezonului trei al show-ului Asia Express, ce va fi difuzat în primăvara anului viitor. Vedetele din Asia Express au pornit pe Drumul Comorilor. Cursa a început în Filipine şi se va termina în Taiwan.

Cele 9 perechi de vedete trebuie să se descurce şi să îşi găsească singure mâncare, cazare şi transport, având la dispoziţie un singur euro pe zi.

Cine va fi coprezentator la Asia Express, sezon 3

Asia Express le va oferi surprize telespectatorilor nu doar în privința concurenților, ci și a prezentatorilor, deoarece, în sezonul 3, carismatica Gina Pistol va avea un coleg în show-ul ce va duce vedetele pe Drumul Comorilor.

Este vorba despre nimeni altul decât Oase,  concurent în sezonul trecut, care a adunat un capital imens de simpatie, capital ce l-a propulsat în postura de coprezentator.

Close
Închide
  Close