MENIU CAUTĂ
23 Iul. 2018 12:00

EXCLUSIV/ Doru Octavian Dumitru, glume pe litoral, la o terasă cu grătar

Distribuie

Doru Octavian Dumitru (62 ani) amuză lumea la o terasă, în bazarul din stațiunea Neptun. Cândva cel mai popular comic, artistul, care locuiește din anii ’90 în Canada, vine tot acasă, unde lumea-i înțelege umorul. Și cum mai bine să meargă veselia decât lângă un grătar, lângă cel mai mare și mai cunoscut grill din Neptun.

La un moment dat, supărat că nu mai provoacă valuri de râsete ca odinioară, Doru Octavian Dumitru și-a anunțat retragerea din cariera artistică, susținând că nu mai există public român doritor de spectacole de comedie de calitate. Dar s-a răzgândit și mai nou face stand up comedy, conferințe (s-a străduit să înveţe oamenii despre cum se pot dezvolta prin autocunoaştere) și a încercat să-și vândă scheciuri umoristice pe propriul site, însă fără prea mare succes.

În ultima perioadă artistul a ”renăscut” în Franța și Belgia dar mai ales Italia, unde are periodic spectacole.

În anii ‘90, Doru Octavian Dumitru și Vacanța Mare deveniseră cele mai cunoscute branduri ale comediei populare, cu vânzări de milioane de casete audio, asta pe fondul pirateriei din acele vremuri.


Citește și: VIDEO/ Cum să te distrezi pe velier, într-o altfel de vacanță. Avantajele și dezavantajele unui concediu pe barcă


Citește mai multe despre emigrare canada și UMOR pe Libertatea.

Comentarii