Mergi direct la conținut »
Dragoste mare, mon cher! Eva Longoria și Eduardo Cruz se giugiulesc în stradă | FOTO
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Dragoste mare, mon cher! Eva Longoria și Eduardo Cruz se giugiulesc în stradă | FOTO

Dragoste mare, mon cher! Eva Longoria și Eduardo Cruz se giugiulesc în stradă | FOTO

De Magdalena Duru,

Vedeta din serialul „Neveste disperate” a fost surprinsă de paparazzi, zilele trecute, în timp ce mergea la o grădină zoologică din Los Angeles, împreună cu iubitul ei. Tandri, cei doi porumbei au coborât din mașină, s-au luat în brațe și s-au sărutat cu foc, înainte de a merge să admire necuvântătoarele aflate în captivitate, semn că pauza de mai bine de o lună pe care au luat-o le-a priit de minune.
Eva Longoria și Eduardo Cruz sunt împreună de mai bine de un an. Cei doi au început să se afişeze împreună, în public, în februarie 2011, la o lună după finalizarea divorţului Evei Longoria de jucătorul de baschet Tony Parker. Luna trecută, Eva și Eduardo s-au despărțit, însă nu au putut sta departe unul de celălalt și, în urmă cu câteva zile, s-au împăcat.

Eva Longoria este o actriță americană, care a devenit celebră graţie personajului Gabrielle Solis din serialul de televiziune „Desperate Housewives/ Neveste disperate”. Cel mai recent rol de pe marele ecran pentru Eva Longoria datează din 2008, când a jucat în comedia „Numai peste cadavrul ei/ Over Her Dead Body”.

Foto: Hepta

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close