MENIU CAUTĂ

Duel decisiv pentru a ramâne în Ferma. Brigitte a șocat pe toată lumea cu decizia luată

Distribuie

În ediția de joi seara la Ferma, Brigitte a ales pe cine va lua la duel. Decizia ei i-a șocat pe ceilalți, mai ales că aceștia se așteptau la o altă alegere. Din cauza acestui duel, bruneta  a reușit să provoace un scandal de proporții în fermă, astfel că ambele tabere, atât vechii fermieri cât și bandiții s-au acuzat între ei de trădare.

Brigitte a ales să meargă la duel cu Gianina Ilieș. Fosta soție a lui Ilie Năstase nu știe dacă va rămâne în Ferma, însă de un singur lucru este sigură: de iubirea pentru Florin Pastramă. Iubire care, crede ea,îi dă forța necesară să rămană în continuare alături el. „Este un sprijin pentru mine. M-am atașat foarte mult de sufletul lui ”, a spus Brigitte la Pro tv, în ediția de joi seara.

De asemenea,  Moroșanu și Zmărăndescu au și ei meciul lor: vor fi pentru prima dată rivali în arenă și asta pentru că le-au antrenat pe cele două dueliste.

Citește și

Pentru cine lucrează Guvernul: pentru OMV Petrom sau pentru oameni?! Clanul Popescu din Târgoviște: soția cere din partea OMV Petrom, soțul aprobă din partea ANRM

Citește mai multe despre duel și ferma pe Libertatea.

Comentarii