MENIU CAUTĂ

Ela Crăciun a mers la atrolog pentru a afla destinul viitorului său copil

Distribuie

Ela Crăciun a mers la atrolog pentru a afla destinul viitorului său copil, ce urmează să vină pe lume în toamna acestui an. Deși nu se știe încă data exactă de naștere a bebelușului, astrologul a reușit să traseze direcțiile generale ale destinului celui mic, pe baza informațiilor astrale ale părinților săi.

Ela Crăciun a aflat astfel că băiețelul ei are toate șansele să aibă karma comună cu a mamei sale, cu axa destinului Capricorn-Rac, asta însemnând că va avea loc o regăsire karmică, din viețile anterioare, între cei doi.

Ela Crăciun este însărcinată pentru a treia oară

”Ela este Berbec, iar soțul ei are soarele în Taur. Sunt precum cuplul Victoria – David Beckham. Cele mai importante aspecte sunt însă legate de karmă. Ela are axa destinului în Capricorn și Rac, cu luna albă și norocul divin. Soțul său are axa de destin în Berbec și Balanță. Relația dintre ei este o regăsire karmică. Când vorbim de copii, Ela, ca și Berbec, are înscris în viață a avea trei copii. Băiețelul ei are șansele să se nască, conform datei prognozate, așa cum are mama sa înscris în nodurile karmice, asta însemnând că va avea karma comună cu a mamei. Atunci am discuta și de regăsirea karmică cu acest bebeluș”, i-a transmis Maria Cojocaru vedetei.

Ela Crăciun este însărcinată pentru a treia oară și va aduce pe lume, în toamna acestui an, un băiețel. Vedeta a dezvăluit sexul copilului într-un mod cu totul inedit. A organizat o petrecere într-o grădină superbă, plină de flori, unde a fost amenajat un decor de poveste ce a inclus un balon imens plin cu steluțe colorate.

Citește și

Mihai Șora, despre violențele din Piața Victoriei. „Sunt voci care încearcă să bagatelizeze acțiunea represivă din 10 august”

 

Citește mai multe despre astrolog, destin și viitor pe Libertatea.

Comentarii