Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Ela Crăciun nu și-a înregistrat încă bebelușul. Nu s-a înțeles cu soțul asupra numelui!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/ Ela Crăciun nu și-a înregistrat încă bebelușul. Nu s-a înțeles cu soțul asupra numelui!

VIDEO/ Ela Crăciun nu și-a înregistrat încă bebelușul. Nu s-a înțeles cu soțul asupra numelui!

Ela Crăciun a devenit, pentru a treia oară, mamă pe 17 octombrie. La mai bine de o săptămână de la nașterea băiețelului, prezentatoarea emisiunii "Numai de bine" de la Antena 3 și soțul ei nu s-au pus de acord asupra numelor pe care le va purta băiețelul lor.

Ela Crăciun arată senzațional după naștere. Joi seară, vedeta și-a făcut apariția la un eveniment monden, lăsându-și bebelușul pentru câteva ore în grija soțului.

„Este cu tati. Am stabilit dinainte că o dată pe săptămână, maxim de două ori, soțul meu va sta acasă, ca să pot să îmi fac și eu treburile, filmările, ședințele foto și întâlnirile. Este absolut superb, nu mă gândeam că la al treilea copil o să mai zic lucrul acesta, dar este minunat, nu am cuvinte să exprim sentimentele pe care le trăiesc în această perioadă. Ne trezim de două ori pe noapte, abia ne dăm jos din pat, dar nu avem ce să facem, mâncăm repede, ne schimbăm foarte repede, totul durează 45 de minute maxim, ne culcăm la loc, eu adorm puțin mai greu, la fel fac cu Alex, o dată el, o dată eu, ca să putem să ne odihnim. Îl și alăptez și mănâncă și biberon”, ne-a spus proaspăta mămică.

A slăbit deja 6 kilograme

Deși își făcuse planul în ceea ce privește revenirea la formele de dinainte de naștere, vedeta TV nu se grăbește cu dieta. În plus, a scăpat de aproape jumătate din greutatea acumulată în timpul sarcinii.

„Am dat jos 6 kg și mai am 7, dar având în vedere că a trecut doar o săptămână, mai am timp, nu-i așa? Nu mă gândesc deocamdată să pun în aplicare strategia, pentru că alăptez și trebuie să mă hrănesc și să mă odihnesc, sâmbătă mi-am programat prima oră de pilates, dar dietă… deocamdată nu”, a precizat Ela Crăciun.

I-a dat ultimatum soțului în ceea ce privește numele bebelușului

Dacă mulți părinți aleg numele bebelușului încă dinainte de nașterea acestuia, în cazul Elei lucrurile s-au complicat. Și asta pentru că vedeta nu este de acord cu propunerea soțului. Deși au la dispoziție 30 de zile pentru a-l înmatricula, vedeta TV vrea să rezolve rapid problema. Așa că dacă partenerul ei de viață nu vine în timp util cu o altă variantă de nume, micuțul va rămâne, cel mai probabil, cu cele două prenume alese de mama și de frații lui.

„Încă nu am ridicat de la maternitate certificatul constatator, pentru că nu ne-am pus de acord asupra numelui. Mie îmi place foarte mult Nicholas, aș fi vrut să îl cheme Nicholas Andrei, eu nu renunț la Nicholas orice ar fi, doar că va trebui să le las și celorlalți posibilitatea să aleagă al doilea nume. Așa că sigur sigur Nicholas o să îl cheme. Soțului îi place Amza. Mă abțin să fac vreun comentariu. Mâine eu o să merg la control, va trebui să îi ridic certificatul, și am spus: «Dacă în seara asta nu îi mai pui un nume, eu îi pun Nicholas Andrei», a declarat, pentru Libertatea, Ela Crăciun.

În plus, prezentatoarea TV poartă deja la mână o brățară cu trei inimioare, pe fiecare fiind inscripționat numele fiecărui copil: Alex, Alesia și Nicholas. În fiecare zi când îl văd, mi-l imaginez spunându-i Nicholas, alintându-l Nico, Nichi și mi se pare că i se potrivește, iar ieri a venit o prietenă la mine și iată ce cadou frumos mi-a adus, brățara pe care e scris, acolo, pe inimioară, «Nicholas» e mai mult decât semn”, a precizat proaspăta mămică.

Venirea bebelușului în familie a fost un motiv de bucurie pentru ceilalți doi copiii, care sunt foarte grijulii cu frățiorul lor. Ela Crăciun se bucură că deocamdată nu există niciun soi de gelozie între ei. Copiii sunt absolut încântați, Alesia îl drăgălește foarte tare și l-ar drăgăli nonstop, Alex este așa… mai mare, dar vine tot timpul de la școală: «Ia să vedem ce face!». Vor să îl țină în brațe, să stea ei să îi dea să mănânce. Acum câteva zile, mă întreba Alesia: «Mami, dar chiar e al nostru? Îl păstrăm?», ne-a povestit Ela Crăciun.


EXCLUSIV | Lorena, fiica regretatului Ilie Balaci, acuzații dure într-un interviu compleșitor: „Ministrul Sănătății s-a făcut că muncește”

Gheorghe Zamfir lasă naiul pentru bagheta de dirijor. Va conduce o orchestră și un cor, la aniversarea trupei Bere Gratis


Close
Închide
  Close