Mergi direct la conținut »
Elena Gheorghe și-a luat pisică. "A doua roșcată din familia noastră"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Elena Gheorghe și-a luat pisică. "A doua roșcată din familia noastră"

Elena Gheorghe și-a luat pisică. „A doua roșcată din familia noastră”

Elena Gheorghe și-a luat pisică și le-a prezentat-o fanilor care au fost extrem de încântați de cum arată felina. Artista i-a pus numele Mimi și o iubește mult. De altfel, pisicuța este tot roșcată, ca și stăpâna.

De Livia Lixandru,

Elena Gheorghe și-a luat pisică s-a fotografiat împreună cu ea și a făcut imaginea publică, spre încântarea prietenilor virtuali. „A doua roșcată din familia noastră:)?
Mimi vă salută”, a fost mesajul vedetei.

Elena Gheorghe și-a luat pisică. A doua roșcată din familia noastră

Elena Gheorghe și-a luat pisică, iar fanii s-au grăbit să își dea cu părerea care mai de care

Offff ce dragălașă e. Îmi e dor de pisicuțele mele de acasă. Ești un suflet frumos,  iubești animalele„, „Ooo..ce scumpete de pisică..semănați la ochi!!„, „Aveti amândouă ochii la fel de frumoși și strălucitori. Ai o pisica tare dulce ca și tine„, a fost părerea admiratorilor. Recent, Elena Gheorghe a avut probleme de sănătate. Elena Gheorghe a ajuns de urgență la spital, iar medicii au decis să o pună pe perfuzii. Cântăreața a publicat o imagine în această postură, pe o rețea de socializare, iar fanii s-au cam speriat. ”Bolnavioară. Dar trece, că sunt pe mâini bune”, a scris Elena Gheorghe alături de fotografia de mai jos, în care apare cu perfuzia în braț, fără a da însă mai multe detalii despre suferința ei.

 

Close
Închide
  Close