Mergi direct la conținut »
Emma Stone s-a plâns că rochiile de epocă purtate într-un film i-au dislocat organele interne
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Emma Stone s-a plâns că rochiile de epocă purtate într-un film i-au dislocat organele interne

Emma Stone susține că rochiile de epocă, cu corset, pe care a trebuit să le poarte în timpul filmărilor pentru pelicula "The Favourite", i-au deplasat organele interne, scrie The Associated Press.

„Femeile au trăit aşa o perioadă atât de lungă, încât nu poţi să nu te gândeşti la cât au suferit (…) În prima lună de filmări nu puteam să respir şi inhalam mentol care mă făcea să mă simt ca şi când aş fi fost într-un spaţiu deschis, în care puteam să respir (…) După o lună toate organele mele interne s-au deplasat – a fost oribil şi dacă nu trebuie neapărat să faci asta, atunci nici nu încerca”, a declarat Emma Stone.

Actrița a jucat în drama de epocă „The Favourite” alături de Olivia Colman şi de Rachel Weisz.

Filmul în care a jucat actrița britanică se petrece în Anglia secolului XVIII, în timpul războiului cu Franţa, pe când tronul britanic era ocupat de regina Anne, interpretată de Olivia Colman.

Rachel Weisz interpretează rolul prietenei şi confidentei reginei, Lady Sarah, iar Emma Stone joacă rolul lui Abigail, verişoara lui Sarah, care ajunge la Curte şi ameninţă să se impună ca noua favorită în cercurile intime ale reginei, scrie Agerpres.


Citește și: Cele mai mari cutremure produse în ultimii ani în România. Un seism din 2014 a crăpat șosele în Galați


 

Close
Închide
  Close