MENIU CAUTĂ
15 Sep. 2013 15:20

EXCLUSIV | ALEXANDRA STAN, la PRIMUL CONCERT după BĂTAIA ÎNCASATĂ!

Distribuie

Alexandra Stan, cunoscută în întreaga lume datorită pieselor “Mr. Saxobeat”, “Lollipop” şi “Lemonade”, a văzut, pe data de 16 iunie 2013, stele verzi, la propriu, după ce impresarul ei de atunci, Marcel Prodan, cu care de altfel avusese în trecut şi o idilă, a luat-o la pumni. Motivul? Ea îi ceruse să-i achite cei 40.000 de euro restanţi din spectacolele susţinute de ea.

E fanul declarat al blondei bătute

Cum loviturile i-au desfigurat faţa, solista a fost internată de urgenţă la un spital din Constanţa, unde a stat câteva zile, după care a găsit consolare în casa părinţilor ei din comuna Valu lui Traian. Doctorii au sfătuit-o, la externare, să stea o vreme departe de scenă, căci auzul ei a fost serios afectat.
Solista s-a conformat, toată vara s-a distrat pe plajă, alături de prieteni, însă, cum a ajuns la fundul sacului, căci dacă n-a cântat, nici bani n-a mai primit, Alexandra a dat sfară în ţară că aşteaptă oferte. Impresionat de cazul ei, care a făcut înconjurul lumii, omul de afaceri Nick Rădoi, un mare fan al Alexandrei, s-a gândit să-i întindă o mână de ajutor, aşa că i-a găsit un contract bănos, în America, unde altfel şi el locuieşte de mai bine de 35 de ani.
Se pare că frumoasa blondină va fi plătită regeşte pentru prestaţia sa: 10.000 de dolari, conform unor surse din anturajul ei. ”Alexandra Stan a primit recent o invitaţie la o festivitate, legată tot de afaceri, care va avea loc pe 21 septembrie”, ne-a declarat Nick Rădoi, care abia aşteaptă să o găzduiască în imensa lui vilă pe solistă.

Fostul iubit a desfigurat-o

După ce a cucerit toate topurile din străinătate, numele Alexandrei Stan a făcut înconjurul lumii mai repede decât cântecele sale după ce solista a fost bătută măr de fostul ei impresar şi iubit, totodată.

În luna iunie, Marcel Prodan (foto dreapta) i-a aplicat o corecţie sănătoasă Alexandrei, care a ”îndrăznit” să-i ceară partea ei de bani după ce a susţinut mai multe spectacole pentru care el nu o plătise. Imaginile cu Alexandra desfigurată (foto stânga) au ajuns în mass-media de la noi, dar şi din lumea întreagă. Din cauza bătăii, care, printre altele, i-a afectat şi auzul, solista nu a mai putut onora concertele programate pentru această perioadă în Japonia şi America.

Comentarii