MENIU CAUTĂ

EXCLUSIV / Alexandru Francu a cumpărat o clădire istorică și o transformă în hotel de lux. Scoate bani din… piatră seacă!

Distribuie

Tăticul Paraziților, Alexandru Francu, a devenit un prosper om de afaceri de când a renunțat la show-bizz-ul autohton. Acesta a început deja lucrările la hotelul pe care-l va ridica în buricul capitalei.

Alexandru Francu, unul dintre fondatorii trupei Paraziții, a renunțat la muzică în urmă cu ceva ani.

A simțit că-i momentul să facă altceva, așa că a pus pe picioare propriile afaceri. Care, potrivit apropiaților, îi merg foarte bine. Francu a cumpărat o clădire istorică, lăsată în paragină. Și s-a apucat să o restaureze și să o reconsolideze. În locul acesteia, el va ridica un hotel de lux de cinci stele, chiar în buricul Capitalei.

Francu a fost zărit destul de des în zonă, semn că acesta își supraveghează muncitorii pentru ca totul să iasă bine. Chiar și în perioada în care a suferit o intervenție chirurgicală, fostul artist s-a interesat de bunul mers al lucrărilor. Totodată, Francu este ocupat și cu amenajarea apartamentului de lux pe care și l-a luat într-o zonă de fițe. Acolo unde este vecin, printre alții, și cu Delia Matache și soțul acesteia.

Face cadouri prin…tragere la sorți

Cum Alexandru Francu nu este căsătorit, acesta își permite și o mică extravaganță. Pe contul său de Instagram, omul de afaceri a anunțat un concurs în urma căruia își premiză admiratoarele care-i scriu cel mai frumos comentariu sau care vin cu idei… poznașe. Cum numărul lor este destul de mare, Francu le selectează prin… tragere la sorți.


Citește și: VIDEO EXCLUSIV/Aventurile Cristinei Cioran în căutarea fericirii …câinelui. A urmărit un bărbat prin tot Bucureștiul!


Citește mai multe despre alexandru francu și hotel pe Libertatea.

Comentarii