Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Asta-i jaf la drumul mare! Cât o costă frumusețea pe Vica Blochina
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

EXCLUSIV/ Asta-i jaf la drumul mare! Cât o costă frumusețea pe Vica Blochina

A sărit de 40 de ani și a devenit cea mai fidelă clientă a saloanelor de frumusețe. Vica Blochina este dependentă de tratamentele cosmetice care au ajuns să o coste nepermis de mult.

Diva e divă și după 40 de ani. De fapt, mai ales după 40 de ani, demonstrează lituanianca Vica Blochina. Coștientă că de acum natura nu o mmai ajută foate mult, blonda încearcă să-și conserve tinerețea și frumusețea în saloanele de fițe, care pun la dispoziția clienților tratamente revoluționare, dar costisitoare.

Pielea feței necesită o grijă aparte, injecții cu vitamine, hidratare profundă, la fel și cea a corpului, ca să nu mai vorbit de păr – cel care trebuie să strălucească și cel care trebuie să dispară. Cu atâtea pe cap, Vica are ziua plină. Practic, nu-i mai rămâne timp decât de sală, yoga și câteva întâlniri. Dar merită, se laudă ea amicelor cărora le-a dezvăluit că cel mai bine se simte nemachiată și încă nu-i este rușine cu fața ei.

Dar, revenind la cheltuielile pe care le presupune această mândrie, ele se ridică la… 3.000 de euro pe lună, o sumă uriașă pentru nivelul de trai din România, dar aproape firească pentru reprezentantele showbiz-ului nostru.

Close
Închide
  Close