De Florian Gheorghe,

După lunga perioadă a procedurilor de adopție, una destul de discretă, cu multe emoții, provocări și obstacole, mai ales pentru cei ce și-au dorit din toată ființa lor să devină părinți, solistul frumoasei trupei Proconsul și soția sa, Loredana se bucură de forma familiei lor, întregită și luminată de Dumnezeu.

Iar cheia lor în educația copiilor este unitatea și  simplitatea, pe care fericiții părinți au căutat-o la țară, într-un sat argeșean unde familia a cumpărat o ogradă autentică, pentru joaca celor mici într-un spațiu natural, cu livadă, fără internet și cablu tv. Până și vacanțele familiei se desfășoară tot într-un mediu cât mai natural, la mare, în rulotă, într-un camping din Năvodari.

Un spațiu original, în inima unei comunități sudate în ani de prietenie, unde Daniel și Filip se joacă nestingheriți, loc unde, spune Bodo, sunt mai aproape de fericire decât în casa familiei din Pipera, spațiu deja ”sugrumat” de noi și noi construcții pe verticală.

Tată cu acte în regulă. Bodo și Loredana își cresc copiii după regulie simplității pe care au avut-o în copilăria lor

Iar ”casa de vacanță” nu este o simplă rulotă, ci o întreagă lume”! E mare cât o garsonieră și are toate dotările. Solistul și soția sa, alături de copii își petrec timpul pescuind, cântând la lumina focului de tabără, jucându-se ori participând – cu mic, cu mare – la pregătit masa.

Neobișnuit de modest pentru statutul său, Bodo preferă vacanțele la rulotă pentru confortul special care îl oferă dar și pentru că așa este în legătură mai strânsă cu natura, implicit marea, pe care o iubește.

Bogdan ”Bodo” Marin (50 de ani)  a fost invidiat întotdeauna pentru ușurința cu care se dezbracă de imaginea sa pentru a gusta viața  cât mai aproape de simplitatea naturală. Iar artistul încearcă să-și obișnuiască și copii cu plăcerea de a fi aproape de natură.

 

CITESTE SI:EXCLUSIV/ La 17 ani de la ”planul eșuat” de a se încuscri cu familia Dolanescu, Irina Loghin își mărită fata!