Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Concurs cu final așteptat? Octavian Strunilă dezvăluie numele finaliștilor la Uite cine dansează
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ Concurs cu final așteptat? Octavian Strunilă dezvăluie numele finaliștilor la Uite cine dansează

EXCLUSIV/ Concurs cu final așteptat? Octavian Strunilă dezvăluie numele finaliștilor la Uite cine dansează

Numele finaliștilor la Uite cine dansează par să nu mai fie un secret cel puțin pentru vedetele înscrise în competiție. Octavian Strunilă se laudă că știe deaja cine candidează pentru mareșe premiu.

Numele finaliștilor la Uite cine dansează sunt deja vehiculate prin sălile de antrenament de la bufltea. A fost nevoie doar de două ediții ale concursului de la PRO TV pentru a se contura destul de clar cine este favorit pentru marele premiu. După abandonul Danei Budeanu și eliminarea Oanei Zăvoranu, prea puține sunt echipele care nu se cofruntă cu probleme.

Deși dansează și se antrenează cu soția lui, Octavian Strunile are de să-și facă griji pentru viitorul lui în concurs.

”Am călcat-o pe Oana pe piciorul ăla pe care deja îl avea cu probleme. Oana nu și-a “reparat” încă piciorul, e foarte greu… e o săptămână grea, pentru că bătăile astea pe care trebuie să le facem noi sunt foarte complicate”, ne-a dezvăluit Strunilă referitor la antrenamentele pentru dansul cu care se vor prezenta mâine seară în fața juriului și publicului.

Și, dacă este evident că e conștient de marele minus al echipei lui, actorul susține că știe care dintre rivalii lui va ajunge în finală și va candida la marele premiu.

”În acest concurs, au șanse Marius Manole și Alex Velea”, ne-a dezvăluit el.

Și nu spune rău deloc având în vedere că cei doi sunt cotați ca cei mai buni dansatori din emisiunea de la PRO TV.

Alex Velea face lumină în cazul divorțului Antoniei de Vincenzo.

 

Close
Închide
  Close