MENIU CAUTĂ

EXCLUSIV/Fostă vedetă ”X-Factor”, Nadir a ”eșuat” între maneliști. E protejatul lui Adrian Minune!

Distribuie

Sătul să tot aștepte succesul muzical  și pus în corzi de concurența actuală din grădina vedetelor pop, după ani de încercări, talentatul Nadir s-a reorientat radical: cântă între maneliști.

Solistul a făcut furori la ”X-Factor”, devenind într-o vreme o prezență constantă la emisiunile de la Antena 1. Mai apoi, s-a remarcat cu marele succes ”Prietena ta” (alături de Randi și Uddi), dar și ”Mână în mână” (feat Dj Yolo)”, ”Te iubesc” (feat Loredana Groza) și ”Culoarea Ta ” (CRBL). Acum însă, partea libaneză a lui Nadir Tamuz l-a apropiat …de maneaua lui Adrian Minune.

Vedeta ”X-Factor”, Nadir a ajuns să cânte la paranghelii cu manele

Manelistul a făcut prima sa excepție,  l-a luat pe solist la parangheliile sale de prin Europa, fiind noul său protejat. Nadir, (29 ani), va cânta printre două manele în Germania, la Darmstadt, la un mare chef al vorbitorilor de limba română, în deschiderea primei voci a manelelor, alături de un alt abonat la chefuri ”fără număr”, George Talent.

Dacă lucrurile vor merge bine, nu este exclusă o reprofilare a lui Bogdan Vlădău, de la solist latino la manele ,având în vedere sprijinul colegilor săi de chefuri ”fără număr”.

 

CITESTE SI EXCLUSIV / Povești neștiute din lumea artiștilor, spuse de ”Tati” Stoian Anghel, cel mai vechi organizator de spectacole din România!

Citește mai multe despre Nadir pe Libertatea.

Comentarii