MENIU CAUTĂ

EXCLUSIV | Gloanțe oarbe pentru Pistol! În așteptarea «ciolanului» de la PRO TV, ciugulește firimituri de la Antena 1

Distribuie

Gina Pistol a fost pe val câteva luni, atât cât au durat cele două proiecte ale trustului PRO, “Sunt celebru, scoate-mă de aici!” şi “Ferma vedetelor”. Însă odată ce a căzut cortina, blonda a ajuns să trăiască din... bani mărunţi.

Efort de câteva sute de euro

O soluţie de compromis, din moment ce situaţia sa financiară nu este prea roz. Astfel că după ce a rupt uşile pe la toate castingurile realizate de PRO TV pentru grila de vară şi cea de toamnă, fără succes însă, Ginuţa nu a spus ”nu” primei oferte venite, culmea, chiar de la postul concurent Antena 1, acolo de unde a mai fost dată o dată afară, atunci când ”Serviciul Român de Comedie”, unde avea şi ea un rol, sub comanda lui Toni Grecu, a zburat din grilă .
Fostul ”Iepuraş” Playboy a filmat însă un singur episod al emisiunii ”Poftiţi de vă iubiţi”, ce se va difuza din toamnă, în cadrul căreia nea Mărin alături de alte vedete vor pune la cale nunta perfectă pentru cupluri fără posibilităţi materiale, ce-şi doresc să formeze o familie.
Cu gloanţe oarbe pe ţeavă, Pistol va încasa un onorariu destul de modest, în jur de 500 de euro, în comparaţie cu sumele primite de la PRO TV, în urmă doar cu câteva luni.

Iubitul are şi el probleme cu banii

Aflat sub control judiciar şi cu conturile blocate ca inculpat într-un dosar de retrocedări ilegale, Alin Cocoş, iubitul Ginuţei, nu o duce nici el prea bine din punct de vedere financiar.
Astfel că Pistol este nevoită să-şi asume, oarecum, în acest moment şi rolul de bărbat în casă, aşa că orice job este bine-venit.

Citește mai multe despre Gina Pistol pe Libertatea.

Comentarii