De Florian Gheorghe,

Mugur Mihaescu și Radu Pietreanu le dau întâlnire celor ce i-au simpatizat, dar mai ales adolescenților, noul lor target, într-o nouă producție intitulată ”Ciobanii”. În același mod, cei doi continuă într-un format cu episoade mai scurte și saga ”Leana și Costel”, personaje ce le-au adus notorietate și mulți bani.

Față de anii de glorie când scenetele lor au făcut recorduri de popularitate în sondaje de televiziune, în special la Pro TV, apoi la Kanal D, noua Vacanța Mare prezintă sketch-uri  mai scurte, pe care le difuzează doar pe internet, pe o nouă platformă de umor. Profitând de propriul studio de filmare, investiție din perioada de glorie a grupului Vacanța Mare, Radu Pietreanu încearcă să facă o afacere cu producții video umoristice pe internet. Are propria echipă de tineri actori, el fiind producător, scenarist și, uneori personaj.

Mugur Mihăiescu și Radu Pietreanu au refăcut Vacanța Mare

Față de precedentele personaje, Mugur Mihaescu și Radu Pietreanu, care au început Vacanța Mare în 1988, alături de Dan Sava, întruchipează în noile caractere fictive a doi ciobani veșnic puși pe glume. Primele două serii de sketch-uri au fost filmate ”dintr-o bucată”, la o stână autentică.

CITESTE SI: Mădălina Ghenea, despre dragostea de mamă și viața de vedetă. ”Am plătit cu vârf și îndesat prețul celebrității”

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei
GSP.RO

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente