De Ana Maria Păsat,

Petre Geambașu o duce bine

Artistul nu simte nicidecum lipsa acestui proiect. Mai ales că show-ul îl ținea ocupat cel puțin patru luni din an. Mai mult, prezent la lansarea ultimului album al Marinei Voica, Geambașu a făcut o declarație șoc. Acesta a spus că nu s-ar mai băga niciodată într-un astfel de proiect sau într-unul asemănător. Motivul este lesne de înțeles: suprasolicitarea căreia trebuia să-i facă față.

”Nu aș mai accepta așa ceva”, s-a destăinuit acesta.

El a fost încă de la prima ediție, șeful orchestrei de la ”Dansez pentru tine”, compuse din 24-26 de instrumentiști, plus patru-cinci soliști vocali, care ”executau” totul live.

Petre Geambașu o duce bine: a făcut bani frumoși după ”Dansez pentru tine”

Altfel, după ce emisiunea a fost scoasă din grilă, Petre Geambașu și-a văzut de cariera sa și a făcut bani frumoși cu bandul lui. Și-n prezent, artistul și trupa sa au week-end-urile pline de concerte, dar și de nunți, și la toate aceste evenimente cântă live, potrivit prorpiei prezentări pe care și-o face. Artistul și-a aniversat, recent, ziua sa de naștere și a avut lângă el o mulțime de prieteni, foarte mulți artiști din generația sa și nu numai.

CITEȘTE ȘI:

Participarea la „Dansez pentru tine” a costat-o scump. Dezvăluirile triste făcute de Emilia Popescu!