Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Ramona Gabor a venit în România pentru a profita de barterele făcute de Moni. Gratis e noul trend
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ Ramona Gabor a venit în România pentru a profita de barterele făcute de Moni. Gratis e noul trend

EXCLUSIV/ Ramona Gabor a venit în România pentru a profita de barterele făcute de Moni. Gratis e noul trend

De când s-a mutat în Dubai, Ramona Gabor a încercat să sublinieze faptul că ea este o femeie de afaceri, independentă financiar, care nu are nevoie nici măcar de ajutorul surorii sale. Se pare însă că lucrurile nu sunt tocmai așa cum le trâmbițează ea. Ramona Gabor a venit în România pentru a-și micropigmenta gratis sprâncenele.

De Denisa Macovei,

Timp de aproape două luni cât a stat în țară, Monica Gabor nu a făcut nimic altceva decât să încheie contracte de barter cu tot ce s-a putut: de la saloane de înfrumusețare, hair stiliști, cabinete stomatologice, până la patiserii, reușind să se “lipească” de câte un tratament corporal sau facial, o tunsoare sau un serviciu cosmetic.


Scandal într-un club de fițe din Capitală. Syda Ionescu, amenințat cu pistolul de un sirian


Din păcate, Moni nu a putut să profite prea mult de pe urma barterelor, căci a fost nevoită să se întoarcă în America, însă nu a lăsat lucrurile neterminate. Fosta doamnă Columbeanu i-a permis surorii mai mici, Ramona, să vină în locul ei la cabinetele cosmetice. Așa se face că, în cea mai mare discreție, Ramona a venit în București și s-a oprit fix la un salon pentru a-și micropigmenta sprâncenele.

Ramona Gabor a venit în România în secret

Nu este pentru prima dată când Ramona Gabor profită de pe urma contractelor Monicăi. Vara trecută, Ramona a stat la un hotel de patru stele din Mamaia, însă nu tot sejurul ei, ci doar cât Moni și Irina au stat în vacanță. După plecarea lor s-a văzut nevoită să-și facă bagajele și să găsească o altă locuință.


EXCLUSIV/ Alex Velea o vrea pe Antonia supertonifiată. O transformă în fosta lui soție, Ana


Close
Închide
  Close