Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Se îngroașă gluma în relația Mădălinei Ghenea cu Matei Stratan. S-au mutat împreună!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ Se îngroașă gluma în relația Mădălinei Ghenea cu Matei Stratan. S-au mutat împreună!

EXCLUSIV/ Se îngroașă gluma în relația Mădălinei Ghenea cu Matei Stratan. S-au mutat împreună!

Relația lor are o ”vechime” de doar două luni, dar cu toate acestea, Mădălina Ghenea și Matei Stratan sunt nedespărțiți. Ei locuiesc deja sub același acoperiș și merg împreună peste tot pe unde o poartă drumurile.

De Ana Maria Păsat,

ghenea iubit

Mai mulți prieteni comuni au avut inspirația să le facă cunoștință. Se întâmpla în urmă cu aproximativ două luni, cu ocazia unei vizite pe care Mădălina Ghenea o făcuse în România. Abia ieșită dintr-o altă idilă, actrița a fost fermecată de cel pe care i-l prezentaseră amicii săi. De atunci, Mădălina și Matei Stratan, actualul său iubit, par suflete pereche. Mai mult, cei doi nu mai petrec nicio zi unul fără altul. Tânărul de 32 de ani, fiu de milionar, o însoțește chiar și la joburile pe care Ghenea le are peste hotare, așa cum s-a întâmplat, recent, atunci când Mădălina a fost invitată la Festivalul filmului din Italia, motiv pentru care aceștia au și ratat o vacanță programată pe iahtul din Grecia al tatălui lui Stratan. Mai mult, relația lor a trecut deja la un alt nivel. Mai precis, Mădălina și Matei stau sub același acoperiș în locuința din buricul Capitalei, pe care o deține acesta.

ghenea matei

Fără planuri de căsătorie

Asta deși, până să-l cunoască, atunci când venea în România, Ghenea poposea în apartamentul său din Unirii sau trăgea în mare secret, la vreun hotel de fițe din București. În prezent, în casa Mădălinei locuiesc părinții acesteia, care vin în București de fiecare dată când fiica lor este în țară, pentru a o scuti să bată drumul până în Slatina.

Deși nu puțini au fost cei care s-au grăbit să-i și vadă în fața altarului, ei bine, nici Mădălina Ghenea, nici iubitul său, nu au planuri de căsătorie. Potrivit apropiaților, actrița nu se vede prea curând femeie măritată la casa ei, și nicidecum după doar două luni de relație.

Close
Închide
  Close