Mergi direct la conținut »
Experiența neplăcută prin care a trecut Brigitte Sfăt. "Un domn cu un limbaj deocheat"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Experiența neplăcută prin care a trecut Brigitte Sfăt. "Un domn cu un limbaj deocheat"

Experiența neplăcută prin care a trecut Brigitte Sfăt. „Un domn cu un limbaj deocheat”

Brigitte Sfăt a mers să își pună gene la un salon de înfrumusețare, dar a avut parte de o experiență extrem de neplăcută. Vedeta și-a spus of-ul pe contul său de socializare.

De Dana Aramă,

 

Fosta parteneră de viață a lui Ilie Năstase nu a avut parte de o zi tocmai bună. A vrut să meargă la un salon de înfrumusețare să-și pună gene, însă a trecut printr-o experiență care a dezamăgit-o.

„Cea mai proastă experiență pe care am putut să o am a fost astăzi, în drum spre salonul T….., unde încerc de 5 zile să îmi fac o întreținere la gene…. Luni la ora 18:00 am fost programată la genuțe, dar se pare că era o recepționeră nouă, care a uitat să mă scrie pe programator, atunci când am sunat și mi-a stabilit oră de întreținere?.

Ok, am zis să nu mă enervez, deși am condus 50 de minute din Pipera până la acest salon, și am renunțat și la o programare la medic, că na, frumusețea înainte de toate….

Astăzi, ora 18:00, ora la care am fost reprogramată, ce credeți?
Nu am putut intra pe strada salonului, deoarece un domn cu un limbaj deocheat a spus că anunța poliția dacă nu îi arăt buletinul că locuiesc acolo??‍♀️

Afaceri de familie pe banii statului. Organigrama ISU Vaslui, plină de rude
Recomandări

Afaceri de familie pe banii statului. Organigrama ISU Vaslui, plină de rude

Sunând la salon, să anunț că voi întârzia, ce credeți?  Sosește soțul T… (proprietara salonului) , care după ce dă mână cu respectivul “riveran” îmi spune:  „Hai mă, da cu spatele, ce atâta vorba?”. 
Mulțumesc salonului T… pentru minunatul fel în care am fost tratată în ultima săptămân[, deși nu am cerut niciodată o reducere, deși îmi aplic genu’e din 2013….??”, a povestit Brigitte Sfăt în mediul online.

Citește și: OPINIE / Minciunile de milioane de euro ale transportatorilor din Ilfov. O perdea de fum care ascunde, de fapt, un business de milioane

 

Close
Închide
  Close