MENIU CAUTĂ

Feli, pentru prima dată în postură de jurat. ”E foarte greu, într-o zi o să mor aici”

Distribuie

Feli, pentru prima dată în postură de jurat, în cadrul emisiunii ”The Four – Cei 4”, care va avea premiera pe 31 martie, de la ora 20.00, la Antena 1.

”E foarte greu, mă ia inima cu duelurile astea! Într-o zi o să mor aici, pentru că eu trăiesc și emoțiile concurenţilor. Pe de-o parte abia aștept duelul, dar când vine momentul alegerii, mă bucur că nu sunt eu cea care trebuie să ia o decizie, ci publicul”, povestește Feli.

Cântăreața se află pentru prima dată în postura de jurat al unei emisiuni, iar noua ipostază i se potrivește de minune: ”Îmi dă ocazia, din postura de jurat, să fiu exact așa cum sunt eu. Din ce am văzut eu, în alte emisiuni, toți jurații sunt drăguți, chiar și dacă nu simt nevoia să fie. te lasă să fii autentic! E un show foarte dur!”, a mai spus artista.

Fiecare dintre ”Cei 4” are o vastă experiență în muzică și nu este străin de scenele mari din România. Tocmai de aceea, jurații Antonia, Feli, Carlas Dreams și Cheloo au decis că ei merită să ocupe scaunele rezervate pentru ”The Four – Cei 4”, însă în fiecare ediție aceștia trebuie să lupte pentru a-și păstra locul.

Citește și

Andrei Gheorghe, implicat în mai multe scandaluri. A fost urmărit penal pentru deținere de droguri

 

 

 

Citește mai multe despre feli și pentru prima dată în postură de jurat pe Libertatea.

Comentarii