MENIU CAUTĂ

Fiica lui Robert Turcescu a împlinit 18 ani! Cum arată tânăra la vârsta majoratului

Distribuie

Robert Turcescu are toate motivele din lume să fie mândru: astăzi, fiica lui, Ioana, a împlinit 18 ani, devenind majoră, nu numai cu drept de vot, ci și cu dreptul de a se arăta lumii în toată splendoarea!

Pentru că dacă pe vremuri tatăl ei era un cunoscut prezentator TV plin de șarm, cuceritor de inimi, se pare că așchia nu a sărit de această dată de trunchi. Tânăra poate să concureze oricând cu frumusețile celebre ale podiumurilor de modă și nu se sfiește să pozeze la fel ca în revistele de fashion. Elevă la Colegiul Național Bilingv "George Coșbuc", Ioana este și bloggeriță, "scriind ce simte și simțind ce scrie", după cum declară chiar ea.

Chiar dacă este o elevă care învață foarte bine, Ioana se declară dezamăgită de învățământul românesc, într-o postare pe blogul său: „Dezgustul pe care mi l-a provocat sistemul de învățământ în ăștia 10 ani nu-l pot șterge cu buretele doar pentru că mi se zice că ”va fi mai bine pe viitor””. E ca și când ai sparge o vază și apoi ți-ai cere scuze de la ea: n-o să se repare niciodată”, scrie tânăra, care mărturisește că și-a descoperit pasiunea pentru scris de mai mulți ani.

Robert Turcescu și fiica lui, Ioana

Mândru nevoie mare de o asemenea fiică, deputatul Robert Turcescu a postat un mesaj pe pagina personală de Facebook: „18 ani, azi! Sînt tare mîndru de ea, Ioana mea a crescut frumos și are un suflet mare și bun. Cum și cînd au trecut anii nu mă întreb pentru că am fost împreună tot timpul, dansînd pe melodia noastră, „I don’t want to miss a thing” (Aerosmith n.r.). Și așa a fost, și așa va fi… La mulți ani minunați, Yoyo, te iubesc!”, a scris Turcescu.


Citește și:

Caz emoționant! S-a trezit după 12 ani din comă. Cine a fost alături de el zi și noapte

Citește mai multe despre galerie foto și majorat pe Libertatea.

Comentarii