“Eu am mai fost aici, am și gătit, dar atunci am luat un singur cuțit, de la chef Bontea. De data asta sper să obțin și recunoașterea celorlalți”, a povestit Ristei. Perfecționist și foarte competitiv, Florin nu s-a dezis nici de data asta.

A gătit preparatul zile în șir înainte să vină la filmare și a apelat la prietenii lui din domeniul gastronomic pentru a-l ajuta cu diverse sfaturi.
Carmen Grebenișan și-a asumat rolul de susținător și ajutor în bucătărie, dar a apelat și la tehnicile de influencer , astfel încât prezentarea dish-ului să îi impresioneze pe chefi.
Chiar dacă la “Asia Express” s-au atacat unul pe celălalt în mai multe ediții, Florin Ristei și Carmen Grebenișan sunt acum prieteni.
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/2021/4/13/fd6aa83bf7f2709b063efd079a3b24f1.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/2021/4/13/4d8bc6280d7ea871ad4e0442e8344e5e.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/2021/4/13/9a3df1c481ef1ada52de98edf7794a81.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/2021/4/13/f227623c5236af65919420ec34c0eb84.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/2021/4/13/4dd168992afb1e03719bdf6292fc893f.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/2021/4/11/2128bc5ecf8e1595e3a2a92caf7fbdbb.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/2021/4/13/d32e6362bb0a0b464825b35d57188f05.jpg)