MENIU CAUTĂ
14 Aug. 2018 21:00

FOTO EXCLUSIV/ Liviu Teodorescu și-a dus iubita în Grecia. „Ea e sursa mea de energie și de inspirație!”

Distribuie

După ce a lansat sezonul doi al proiectului #LiTemoments, Liviu Teodorescu și-a dus iubita în Grecia pentru a-și încărca bateriile. Artistul a ales să plece în vacanță într-o destinație de vis, însă cât mai aproape de casă.

Liviu Teodorescu și-a dus iubita în Grecia

Deși a avut o vară plină de concerte și alte proiecte, Liviu Teodorescu a găsit câteva zilele libere pentru a fugi în Grecia alături de iubita lui, Iulia.

„Înainte de a lansa primul meu material discografic, L.P.-ul „Lista de păcate', am decis să plec în vacanță. Mă relaxez alături de iubita mea în Grecia și mă bucur din plin de timpul petrecut alături de ea. În general, profit cât pot de mult de momentele petrecute alături de cei iubiți, contează foarte mult pentru mine, este una din sursele mele de energie și de inspirație. Din toamnă voi avea o agenda încărcată așa că, e bine venită această escapadă', ne-a declarat Liviu.

Liviu Teodorescu și-a dus iubita în Grecia

Liviu Teodorescu și-a dus iubita în Grecia pentru a-și încărca bateriile

Liviu și Iulia sunt împreună chiar de pe vremea când amândoi erau niște liceeni așa că practic tânăra a fost cea care i-a fost în permanență alături în toată această aventură muzicală. Conștientă de faptul că Liviu nu are un program fix și niciodată o agendă bine pusă la punct, Iulia se mulțumește cu vacanțele programate pe ultima sută de metri și se bucură de fiecare moment petrecut în compania artistului. Așa că, în Grecia, cei doi au stat la plajă, au înotat, s-au plimbat pe malul apei și s-au fotografiat în tot felul de situații.

CITEȘTE ȘI:

Pavel Bartoș, despre începuturile sale în teatru și admiterea comică la facultate. Am copiat tot repertoriul de la un coleg'

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Încăierare în Parlament, între un deputat de la Putere şi unul din Opoziţie
Comentarii