MENIU CAUTĂ
14 Feb. 2018 21:00 , de Denisa Macovei

VIDEO EXCLUSIV/Liviu Teodorescu a devenit popular abia la sfârșitul clasei a 12-a. „Nu am avut viață socială în liceu”

Distribuie

În momentul de față este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, însă nu tot timpul a fost atât de sociabil. Liviu Teodorescu a devenit popular abia spre sfârșitul clasei a 12-a. Deși cânta de câțiva ani și era prezent la diverse concursuri și emisiuni, artistul era extrem de timid.

Invitat în studioul Libertatea, Liviu Teodorescu ne-a mărturisit că nu s-a bucurat mereu de popularitatea de acum. Deși alți cântăreți la chitară cuceresc fete una după alta, Liviu s-a folosit de acest atuu abia după terminarea liceului. Până atunci, abia dacă știau câteva colege de existența lui. „În liceu eram genul de elevul care stătea în ultima bancă, eram mare hater nu băgam pe nimeni în seamă. În curtea școlii fiecare era cu gașca lui, aveau obiceiuri în fiecare pauză, iar eu stăteam în clasă și nu mă mișcam. Nu am prea avut așa viață socială în liceu. Am avut vreo doi prieteni tot liceul. N-am fost de felul meu prea sociabil', ne-a povestit Liviu Teodorescu la Interviurile Libertatea.ro.

Liviu Teodorescu a devenit popular după participarea în „Pariu cu viața'

Momentul lui de glorie a fost participarea la „Vocea României' și rolul în serialul „Pariu cu viața', însă lumea a început să-l remarce în cel de-al doilea semestru al clasei a 12-a când a participat la un festival muzical al liceului. „Până în clasa a 12-a, la jumătatea clasei, n-am avut nicio trebă cu popularitatea. Eram total retras. Făceam teatru mult și de asta lipseam și de la școală, așa că nu am avut timp să-mi construiesc un anturaj, dar pe la finalul liceului, când m-am și decis să dau la Conservator, atunci m-am făcut remarcat. Am și participat așa la întâmplare în cadrul unui festival din liceu și după mă știa toată lumea', ne-a mai povestit artistul.

FOTO: Adrian Manolache

CITEȘTEȘI:

VIDEO EXCLUSIV/De la „Bravo, ai stil', direct în bucătărie. Cristina Dorobanțu a 'gătit' o salată!

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Iarnă de poveste în Delta Dunării: Lacul care a devenit un imens patinoar
Loading...
Comentarii