MENIU CAUTĂ
21 Aug. 2018 15:38

Funeraliile Arethei Franklin nu vor fi publice

Distribuie

Funeraliile Arethei Franklin nu vor fi publice. Gwendolyn Quinn, purtătoarea de cuvânt şi impresara artistei, a dezminţit luni faptul că funeraliile regretatei cântăreţe, care s-a stins din viaţă săptămâna trecută la 76 de ani, vor fi deschise publicului, relatează EFE, potrivit Agerpres.

Aretha Franklin a murit, joi, la vârstă de 76 de ani în locuința ei din Detroit după ce în urmă cu două zile a apărut în presă informație că starea ei de sănătate s-a agravat. Artista suferea de mai mulți ani de cancer.

„Funeraliile sunt doar pentru prieteni, familie şi invitaţi speciali”, a declarat Quinn ziarului ‘The Detroit News’. Deşi ceremonia va fi privată, publicul se va putea despărţi de Regina muzicii soul în zilele de 28 şi 29 august, când sicriul cu trupul său neînsufleţit va fi depus la Muzeul de Istorie Afro-Americană Charles H. Wright.

Greater Grace Temple este o biserică din zona de est a oraşului Detroit, cu o capacitate pentru 4.000 de persoane, şi a fost locul unde s-au desfăşurat în 2005 funeraliile Rosei Parks, celebra activistă pentru drepturile afro-americanilor. După funeraliile din 31 august, Aretha Franklin va fi înhumată în cimitirul Woodlawn din Detroit, alături de tatăl său, reverendul C.L. Franklin, surorile sale Carolyn Franklin şi Erma Franklin, fratele său Cecil Franklin şi nepotul său Thomas Garrett

Citește și

EXCLUSIV/ Clovnul Siminică și tristețea din spatele unui zâmbet. „În parlament nu e circ, e bâlci. La circ se muncește enorm'

Comentarii