Mergi direct la conținut »
Gabriela Cristea a fost externată din spital. „Suntem fericiți că mergem acasă”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Gabriela Cristea a fost externată din spital. „Suntem fericiți că mergem acasă”

Gabriela Cristea a fost externată din spital. „Suntem fericiți că mergem acasă”

Gabriela Cristea a fost externată din spital, la câteva zile după ce a născut o fetiță perfect sănătoasă. Vedeta a publicat pe contul de socializare o imagine, alături de care a scris un mesaj emoționant.

„Venirea pe lume a pruncilor trebuie să fie blândă şi în armonie cu natura. Azi ne-am dus bebeluşa acasă, sănătoasă şi în siguranţă. Vă mulţumim frumos!!! @taviclonda #theairisselena #victorienii”, a scris Gabriela Cristea pe pagina sa.

„Suntem fericiţi că mergem acasă. Am primit foarte multe flori, acest buchet de irişi mi l-a adus Tavi ieri. A fost o chestie foarte tare până să plecăm, aşteptam liftul şi spuneam că ne-a ieşit şi de data asta. M-am simţit mai bine decât la prima naştere, a fost mai uşor. M-am simţit foarte bine fizic, a doua zi m-am ridicat din pat şi am făcut asta foarte repede. Am şi primit şi calmante, dar important este că sunt pe picioare şi sunt bine”, a spus Gabriela Cristea la scurt timp după ce a ieșit din spital.

Citește și

Digudai, fața necunoscută a premiilor Gopo: „Câștig eu în fața lui Horațiu Mălăele? Ăla e actor de 70 de ani. N-am eu nici școală, nici vacanță cât are ăla”

Close
Închide
  Close