De Livia Lixandru,

Din cauza pandemiei de coronavirus, vedeta este nevoită să stea acasă, iar aceasta a găsit o modalitate de a fi contectată în continuare cu publicul ei. Gabriela Cristea te învață cum să faci pâine cu cartofi.

Prezentatoarea TV a copt o pâine apetisantă cu ingredientele pe care le avea pe acasă, iar rezultatul este neașteptat de spectaculos.

Vedeta a explicat în video pas cu pas rețeta de pâine cu cartofi, astfel încât cei care o urmăresc să se descurce să o prepare.

“Am amestecat două grame drojdie uscată, cu 100 de grame de făină și o cantitate de 200 ml de apă, apoi am pus la frigider și am amestecat. A doua rețetă este cu o lingură de făină, amestecată cu 100 ml bere, ce o aveam deja în casă, și două lingurițe de zahăr”, a explicat soția lui Tavi Clonda. În curând, prezentatoarea emisiunii “Like a star” va arăta și rețete de dietă.

“Suntem în mijlocul filmărilor. Vă aștept în curând în bucătăria mea by Gabriela Cristea, pe pagina de Facebook, pe Instagram și pe canalul de YouTube, cu un proiect în care vă voi prezența rețete sănătoase, ce se prepară ușor și pot fi utile și celor care țin dietă”, a spus Gabriela Cristea, potrivit VIVA!

Citeşte şi:

Criza COVID-19 și carantina de la Suceava. Nu-i mai faceți zombi pe români!

Demisii COVID-19 și la Timișoara. Medicul ATI Camelia Roiu: “De ce ministrul sănătății și cei responsabili de dezastru pot să-și dea demisia și doctorii, nu?”

Suceava este noul Colectiv: manageri de spital susținuți politic, achiziții cu firme de casă, o clinică nouă ce stă nedeschisă la Fălticeni și minciuni despre COVID-19

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați
HOROSCOP

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați