Mergi direct la conținut »
Geanina Corondan își mai vede prietenii doar ocazional! “Pe la evenimente, așa ne întâlnim”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Geanina Corondan își mai vede prietenii doar ocazional! “Pe la evenimente, așa ne întâlnim”

Implicată în proiectul “Vizită de lucru” de la TVR, care presupune multe drumuri în afara Capitalei, Geanina Corondan nu mai are timp de întâlnirile de odinioară, cu amicii săi.

De Ana Maria Păsat,

Geanina Corondan nu prea mai are timp și de viața personală. Vedeta este prinsă cu drumurile pe care le face prin fabricile din toată țara, fie că e vorba de București, Bacău sau Alba Iulia, motiv pentru care întâlnirile sale de odinioară, programate cu prietenii, sunt momentan de domeniul trecutului.

Gianina Corondan, la “Te cunosc de undeva!”. Ce va face la show-ul transformărilor

“Vizitez fabrici, uzine, locuri. Ba sunt la Alba Iulia, Bacău, București, sunt un pic cam strânsă. Mă întâlnesc cu prietenii doar pe la evenimente. În rest, fiecare pe tarlaua lui. Toți aleargă spre filmările respective și nu ne mai vedem așa în liniște, la o întâlnire ochi în ochi”, a spus aceasta pentru Libertatea.

Geanina este totodată un pic dezamăgită și de faptul că țara sa nu este așa de bine pusă în evidență cum ar trebui:

“Trăiesc în România, mă uit în jur, nu-i așa de evidențiată cum ar trebui. Avem oameni de ispravă, care muncesc și cu mâinile, și cu mintea, pe care nu-i punem în valoare”.

A vrut să se stabilească în Londra

Geanina Corondan nu a ascuns faptul că, la un moment dat, a intenționat să se stabilească în Londra. Nu s-a grăbit să facă acest pas. A stat și a analizat o lună și a ajuns la concluzia că tot mai bine este acasă.

“Am vrut să plec la Londra, aveam foarte mulți prieteni, mi-am zis că am România mea acolo. Mi-am dedicat o lună căutărilor și întrebărilor, dar am ajuns la concluzia că mi-e foarte dor de țară, că nu pot sta fără limba română mai mult de două săptămâni, nu pot cânta așa cum cânt aici, nu pot grăi, munci, face schimb de priviri pe care să le înțeleg așa ca aici. Prin urmare, vreau să vorbesc și cu ochii”, a adăugat aceasta. 

CITEȘTE ȘI:

VIDEO/ Adelina Pestrițu, nevoită să apeleze la sertarul cu dulciuri. „Mi-a scăzut glicemia”

Close
Închide
  Close