Mergi direct la conținut »
George Țintă, trimis în finala iUmor din cel de-al șaselea sezon
Entertainment Libertatea > Entertainment > George Țintă, trimis în finala iUmor din cel de-al șaselea sezon

George Țintă, trimis în finala iUmor din cel de-al șaselea sezon

George Țintă a fost trimis de fanii iUmor în finala din cel de-al șaselea sezon, alături de Magdalena Chihaia, Irena Boclincă, Vasi Borcan, Varză, Florin Siriac și Adi Bobo.

Fost finalist în cel de-al doilea sezon al show-ului, George Țintă i-a mitraliat aseară pe Delia, Cheloo și Mihai Bendeac cu o serie de glume scurte, însă nu toate și-au găsit ținta. Astfel, George a primit cele două voturi de la Delia și Cheloo, însã pe telespectatori i-a cucerit, aceştia trimiţându-l în marea finalã a show-ului.

„Ăla nu a fost un număr, a fost un laborator! Un laborator de cercetare comică! Jur! Asta s-a întâmplat”, a exclamat aseară Mihai Bendeac. “Știi ce apreciez eu la domnul Țintă? Apreciez că a vrut. Băiatul ăla chiar a vrut, de data asta, a insistat. Bun, rău, a continuat”, a spus şi Cheloo. “Au fost câteva foarte bune, ba chiar unele la care nu s-a prins toată lumea”, a spus Delia despre “glumițele” concurentului.

În fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1, jurații iUmor Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor avea de jurizat numerele unor concurenți neașteptați, din întreaga lume, dar vor fi nevoiți să se reîntâlnească și cu unii pe care sperau, probabil, să nu îi mai vadă vreodată. Iar pentru situațiile controversate în care unul dintre cei trei era supărat că un concurent nu a fost suficient de bun pentru a obține suficiente voturi, se întrevede o soluție – jurații vor putea folosi o ”carte verde”, care le va da ocazia să devină antrenori pentru un concurent și să îl ajute să revină cu un număr mai bun.

Citește și

Reacția Uber în cazul adolescentei din București care a reclamat la poliție că un șofer a agresat-o verbal: „Avem toleranță zero la astfel de cazuri”

 

 
 
Close
Închide