MENIU CAUTĂ
12 Feb. 2019 00:00

Gest emoționant făcut concurenții de la Exatlon pentru soția lui Vladimir Drăghia

Distribuie

Faimoșii au câștigat, în urma jocului de puzzle, un premiu care i-a destins și le-a adus bucurie în suflete: accesorii din care au putut confecționa daruri pentru cei de acasă. 

Concurenții au putut confecționa mici daruri pentru cei dragi, ca amintiri din Republica Dominicana. Faimoșii nu au uitat însă de antrenorul lor, Vladimir Drăghia, căruia i-au dăruit mai multe atenții pe care acesta să le dea soției lui, Alice.

Actorul a fost plăcut impresionat de gestul concurenților, mulțumindu-se pentru surpriza plăcută. Vladimir Drăghia și Giani Kiriță sunt antrenori în cel de-al treilea sezon al reality show-ulu iExatlon.

Actorul Vladimir Drăghia este căsătorit cu Alice Cavaleru din vara anului trecut. Cei doi au împreună o fetiță minunată, care se numește Zora. Vladimir Drăghia este cunoscut publicului telespectator și grație concursului Exatlon România, difuzat de postul de televiziune Kanal D. Actorul este câștigătorul primului sezon al competiției.


Dida Drăgan demontează zvonurile legate de sănătate, datorii și mutarea în Elveția. „Mă retrag din muzică atunci când plec la Cer”


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Antonella sau drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă
Comentarii