Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Gestul impresionant făcut de Smiley și Feli Donose pentru 4 copii. „Te poate lăsa cu ochii în lacrimi”

Gestul impresionant făcut de Smiley și Feli Donose pentru 4 copii. „Te poate lăsa cu ochii în lacrimi”

HaHaHa Family, mai  exact Smiley, Feli, Jean Gavril, Seredinschi, Juno si Dorian, lansează „De neprețuit”.

De Livia Lixandru,

Este vorba despre un imn al prieteniei și speranței în care copiii predau lecția iubirii cu ajutorul oamenilor mari și empatici cu care se întâlnesc în drumul lor.

„Copiii sunt cei mai buni și ne predau cele mai importante lecții prin tot ce fac, însă de multe ori, nu avem ochi și suflet să le vedem și să le înțelegem.

Povestea „De neprețuit” este despre iubire, prietenie și despre curajul de a fi bun cu cei de lângă tine și, credeți-mă, te poate lăsa cu ochii în lacrimi, dar și cu un zâmbet pe chip, până la final.”, spune Smiley despre mesajul piesei compuse, cântate și jucate de HaHaHa Family.

Filmările pentru clipul piesei „De neprețuit” îi arată pe artiștii HaHaHa Production în ipostaze noi, de neimaginat.

Feli și Seredinschi sunt cadre medicale, Dorian este un supervizor de supermarket generos, Juno un călător empatic, Jean Gavril, un controlor de tren ursuz la început, dar haios de fapt, iar Smiley un trecător sensibil, Fiecare dintre ei are rolul lui important în călătoria a 4 copii spre implinirea unui vis despre prietenie și sacrificiu.

Close
Închide
  Close