Mergi direct la conținut »
Hannelore de la Insula Iubirii, creatoare de rochii de mireasă. Ce alte afaceri mai are blonda | FOTO Galerie foto
6imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Hannelore de la Insula Iubirii, creatoare de rochii de mireasă. Ce alte afaceri mai are blonda | FOTO

Hannelore, fostă concurentă la Insula Iubirii, și-a lansat colecție de rochii de mireasă. Blonda mai are și alte afaceri din care scoate bani.

 

După separarea de Bogdan, Hannelore își vede de viață. Aceasta este foarte preocupată de afacerile sale. Hannelore a devenit creatoare de modă și și-a lansat o colecție de rochii de mireasă.

Hannelore a participat la un eveniment organizat la Timişoara, unde a avut un stand cu rochii de mirese. Acestea sunt comercializate sub brandul „Reflection by Hannelore”, iar fosta participantă de la show-ul tv a explicat că rochiile sunt unicat şi că sunt caracterizate de „simplitate, eleganţă, rafinament”.

De altfel, pe contul său de socializare, blonda postează numeroase fotografii cu colecția ei de rochii de mireasă.

„Andreea a vizitat târgul pentru mirese şi a probat o rochie din colectia mea”, a menționat Hannelore în dreptul unei fotografii postate în mediul online.


Potrivit wowbiz.ro, aceasta nu este singura afacere pe care o are Hannelore.

La Timişoara, ea mai are şi alte afaceri. Hannelore conduce o agenţie de animatoare pentru copii şi deţine o florărie, care oferă aranjamente florale pentru nunţi şi alte evenimente.

O nouă fotografie cu Ludovic Orban circulă pe Facebook. Premierul, cu masca în bărbie și cu țigara în mână, în sala de ședințe a Guvernului
Recomandări
O nouă fotografie cu Ludovic Orban circulă pe Facebook. Premierul, cu masca în bărbie și cu țigara în mână, în sala de ședințe a Guvernului
 

Hannelore a fost una dintre cele mai comentate concurente din ultimul sezon al show-ului Insula Iubirii, difuzat de Antena 1. Hannelore a fost în centrul atenției pentru comportamentul duplicitar pe care l-a avut față de iubitul ei, Bogdan, care i-a devenit soț ulterior, dar și față de ispita Andi. De curând, Hannelore și Bogdan au confirmat că au divorțat.

Citește și: Se leapădă de „Nobelul fals”? Academia Română a scos anunțul cu distincția dubioasă acordată lui Eugen Simion

 

Close
Închide
  Close