Mergi direct la conținut »
Horia Brenciu, despre colegul său de la „X Factor”: "Are şi Bendeac o limitã, nu mai suportã!"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Horia Brenciu, despre colegul său de la „X Factor”: "Are şi Bendeac o limitã, nu mai suportã!"

Horia Brenciu, despre colegul său de la „X Factor”: „Are şi Bendeac o limitã, nu mai suportã!”

Horia Brenciu reacționează imediat după ce Mihai Bendeac, colegul său de la X Factor, va săruta o concurentă.

De Dana Aramă,

Fie că vin pentru prima dată sau nu la ”X Factor”, concurenții par să fi învățat că atitudinea este foarte importantă când e vorba de carieră. Este şi cazul Marinei Anghel, o tânãrã concurentã din Bucureşti, care în momentul în care Bendeac s-a aşezat în genunchi în faţa ei, în culise, nu a ezitat sã-l întrebe „Mã ceri?”. Nici Mihai nu s-a lãsat mai prejos: „Dacã te-aş cere, ce ai zice?”, iar rãspunsul tinerei îl va lãsa fãrã cuvinte.


Adevãrata surprizã va veni însã la finalul prestaţiei, când Mihai Bendeac o va sãruta pe concurentã chiar pe buze, şi nu doar o datã. „Aceastã concurentã a fost pupatã de Bendeac, pe gurã, de vreo 15 ori! Nici mai mult, nici mai puţin! Are şi Bendeac o limitã, nu mai suporta! Dupã douã sãptãmâni de audiţii şi-a zis: „Gata! Pe cine pup?!”, a glumit juratul Horia Brenciu, atunci când prezentatorul show-ului a mãrturisit cã nu mai fãcuse acest lucru pânã acum „X Factor”.


Cel de-al optulea sezon ”X Factor” se anunță plin de surprize încă de la început. Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin s-au alăturat echipei și vor căuta factorul X alături de Delia, Carlas Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică. Telespectatorii vor avea astfel și ei ocazia să decidă alături de jurați cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii, încă din etapa audiţiilor. Noi povești spectaculoase, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoționa sunt scoase la iveală în noul sezon ”X Factor”, în fiecare marți, de la 20:00, la Antena 1.


Citește și: Efectele nevăzute ale pestei porcine. Fermierii din România acuză: Băncile au directive clare să nu ne mai dea credit!


 

Close
Închide
  Close